Portfolio                                                        Vorige - Holland InterCare - Volgende

Holland InterCare

Holland InterCare (HIC) assisteert bij het krijgen van medische zorg in het binnen- en buitenland. HIC bemiddelt tussen u, uw zorgverzekeraar en de zorgverlener van uw keuze. Het gaat daarbij in principe om verzekerde zorg, om zorg die u ook via uw zorgverzekeraar vergoed krijgt.

De medewerkers van HIC werken dagelijks met het door ons gemaakte administratieve systeem waarin ze onder andere hun patienten kunnen registreren, dossiers en facturen kunnen aanmaken en automatisch alle te maken betalingen en doorbelastingen kunnen laten genereren. Naast dit systeem zijn we momenteel bezig met MyHIC, een initiatief om de klanten van HIC zelf ook in te kunnen laten loggen om hun gegevens te zien en documenten te delen met de medewerkers van HIC.

Omdat het systeem met een wachtwoord beschermd is, kunnen we hier helaas niet naar verwijzen. Wel is er een demo applicatie opgezet. Wilt u deze demo bekijken? Stuur dan een bericht.
Gebruikte talen:
- PHP
- HTML
- AJAX
- Javascript
- JQuery
- MySQL
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.