Portfolio                                                        Vorige - Rittensysteem Taxi van der Wijst - Volgende

Rittensysteem Taxi van der Wijst

Taxi van der Wijst vervoert mensen van A naar B. Om het contact met klanten makkelijker te laten verlopen hebben we een systeem gemaakt waarmee klanten op de website ritten kunnen aanvragen. De ritten staan dan direct in de agenda van de chauffeurs. Ook hebben we een applicatie voor de iPhone gemaakt waarmee iedereen ook onderweg gemakkelijk een rit kan aanvragen.

Meer weten over deze applicatie? Stuur dan een bericht.
Gebruikte talen:
- PHP
- HTML
- MySQL
- Javascript
- JQuery
Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.