Webapplicatie

Werkt uw bedrijf met een applicatie van 20 jaar oud die eigenlijk niet meer helemaal aansluit bij de doeleinden van uw bedrijf? Moeten uw werknemers veel werk doen om weinig voor elkaar te krijgen, omdat er tijdens de bouw van uw applicatie destijds geen rekening mee is gehouden? Dan is een nieuwe applicatie wellicht een oplossing. Het voordeel van een webapplicatie is dat uw werknemers kunnen werken waar en wanneer ze willen. Bij het maken van een webapplicatie speelt beveiliging een grote rol. Via een beveiligde verbinding met inlogsysteem kunnen uw werknemers veilig aan het werk.
Webzide Dezign is een van de scherpst geprijsde bedrijven op het gebied van webapplicaties. Ook hierbij levert Webzide Dezign volledig maatwerk, zodat uw applicatie perfect aansluit bij het werk en rekening houdt met eventuele uitbreidingen in de toekomst.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul uw gegevens in het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.