Service

Een website of applicatie lijkt een eenmalige aankoop. Echter weten wij uit ervaring dat wanneer deze eenmaal in gebruik is genomen, de eigenaar of de gebruikers altijd verbeteringen zien. Het product moet tenslotte meegroeien met uw bedrijf. Webzide Dezign biedt daarvoor verschillende mogelijkheden. Klik op een van de onderstaande diensten om hier meer over te weten.

-    Beheer
-    Strippenkaart
-    Hosting

Bent u geïnteresseerd of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul uw gegevens in het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.