Webdevelopment

De achterkant van een website, dus wat er op de achtergrond draait, is voor veel websites minstens net zo belangrijk als het design. Wanneer u meer wilt dan een website met alleen maar tekst, plaatjes en een mooi uiterlijk, dan gaat hier veel tijd in zitten.

Zo vinden veel klanten het belangrijk om te allen tijde zelf de inhoud van hun website aan te kunnen passen. Dit kan met het door ons op maat gemaakte content management system (CMS). Zo zijn er verscheidene systemen mogelijk die wij voor u kunnen maken. Webzide Dezign werkt met de nieuwste technieken om al uw wensen te kunnen verwezenlijken. Hier gebruiken wij met name PHP, Javascript, JQuery en AJaX voor.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul uw gegevens in het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.