Strippenkaart

Een website of applicatie lijkt een eenmalige aankoop. Echter weten wij uit ervaring dat wanneer deze eenmaal in gebruik is genomen, de eigenaar of de gebruikers altijd verbeteringen zien. Het product moet tenslotte meegroeien met uw bedrijf. Een vast bedrag per maand blijkt soms toch te duur te zijn, of er wordt niet volledig gebruik gemaakt van onze diensten. Daar hebben wij de strippenkaart voor bedacht. U koopt vooraf een aantal werkuren en wanneer een van onze diensten nodig is, laat u het werk afstrepen op de strippenkaart. Zo hoeft u niet iedere maand te betalen en hoeven wij niet iedere keer een factuur te sturen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul uw gegevens in het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.