Portfolio                                                        Vorige - Autoverhuur van der Wijst - Volgende

Autoverhuur van der Wijst

Wij zijn benaderd voor een autoverhuur systeem met website voor Autoverhuur van der Wijst. Het systeem dat we gemaakt hebben bevat een agenda waar alle verhuringen in terecht komen die klanten aanvragen. Klanten kunnen zich gemakkelijk zelf registreren en er wordt bij het aanvragen van een huurauto automatisch gekeken of er een auto in de gekozen klasse beschikbaar is in de opgegeven periode. Ook accessoires zoals een navigatiesysteem kunnen er direct bij gehuurd worden.

De inhoud van de website kan door de klant beheerd worden via ons eigen CMS (Content Management System). We maken in ons CMS gebruik van een WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor. De klant kan de inhoud er dus precies zo uit laten zien als hij zelf wil, zonder daar enige technische kennis voor nodig te hebben.

Meer weten over deze applicatie? Stuur dan een bericht.
Gebruikte talen:
- PHP
- HTML
- MySQL
- Javascript
- JQuery
Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.