Portfolio                                                        Vorige - Pakketdienst van der Wijst - Volgende

Pakketdienst van der Wijst

Voor Pakketdienst van der Wijst hebben we een systeem gemaakt waarmee klanten in 3 gemakkelijke stappen pakketten en pallets kunnen laten verzenden. Stap 1 is het invullen van de adresgegevens, stap 2 het uitprinten van de benodigde documenten (via de website) en stap 3 is het afgeven van de pakketten en pallets aan de chauffeur. Het systeem werkt samen met het systeem van GLS en DPD, zodat klanten gemakkelijk kunnen kiezen voor de goedkoopste verzendmethode.

Meer weten over deze applicatie? Stuur dan een bericht.
Gebruikte talen:
- PHP
- HTML
- MySQL
- Javascript
Design
Het design van een website kan heel belangrijk zijn. Het moet rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf en conform zijn met de markt en de doelgroep. Webzide Dezign heeft veel ervaring met het designen van websites en samen met u zetten wij altijd een professioneel en passend design neer. Lees meer...
Hosting
Webzide Dezign biedt zelf geen hosting aan. Wel hebben wij een partnerprogramma met een bekend hosting bedrijf en voor een goedkope en goede hosting raden wij dan ook Versio aan.

CMS
Voor het zelf beheren van uw website is een Content Management System essentieel. Wij bieden een zelf ontworpen CMS aan waarmee u gemakkelijk en snel uw website kunt aanpassen.